woensdag 16 november 2011

Het meisje versus de poppetjes

Hoewel ik als Meisje Nooit Genoeg nooit genoeg krijg van het schrijven van nieuwe stukjes, is het soms ook tijd om er even tussenuit te gaan. Even weg uit het leven zoals je dat kent en op zoek naar nieuwe plekken en avonturen. Wie hard werkt mag immers ook hard genieten.

Over 7 weken is het zover. Dan gaat Meisje Nooit Genoeg een tijdje met vakantie, of beter gezegd, op een mini sabbatical. Voor een paar maanden zal de standplaats niet ons koude kikkerlandje zijn, maar een plek 24 uur vliegen hier vandaan. Samen met Vriendje Nooit Genoeg zal het knusse huisje tijdelijk achtergelaten worden en zullen we als kleine schildpadjes met onze backpack iedere dag gewoon zien waar we belanden.

Dat bovenstaande mooie nieuwe verhalen gaat opleveren, dat hoef ik jullie wellicht niet te vertellen. Daarom zal Meisje Nooit Genoeg wellicht even niet meer schrijven, maar wordt het stokje overgedragen aan twee reislustige poppetjes die alle verre avonturen zullen registreren. Mocht je ze alvast even willen ontmoeten; neem dan een kijkje op http://door-de-poppetjes-van-onze-ogen.blogspot.com/

Maar voor het zover is, blijven de poppen nog even in de kast en zal het meisje de komende weken haar ogen en oren nog openhouden voor nieuwe verhalen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten